PUTIH GEBU DAN SIHAT DENGAN MARISSA GLUTATHIONE

NAK KULIT PUTIH ?
NAK KULIT BERSIH ?
NAK KULIT MULUS ?
DENGAN MARISSA GLUTATHIONE ANDA PASTI MENCAPAI APA YANG ANDA IMPIKAN SELAMA INI !




MANFAAT UTAMA MARISSA GLUTATHIONE

Menegangkan kulit.
➧ Sistem DETOX semula jadi.
➧ Mempercepatkan penyembuhan atau jangkitan.
➧ Menyah Toksid Nikotin.
➧ Raja Antioksida.
➧ Mencerahkan kulit dan menjadikan tona kulit sekata.
➧ Menghilangkan tompok hitam ,jeragat ,jerawat & parut.
➧ Menguatkan sistem imunisasi badan.
➧ Anti kanser hati dan kulit.
➧ Menambah bilangan sperma bagi lelaki.
➧ Sesuai untuk kulit sensitif.
➧ Sunblok semula jadi untuk kulit.

JERAWAT DAN PARUT HILANG DALAM 2 MINGGU
Formula khas dan di uji secara klinikal, Marissa White Glutathione memberikan kesan tindak balas yang pantas menjadikan wajah anda kembali putih, bersih dan mulus, licin tanpa parut dan jerawat. Ia juga membantu menegangkan kulit, mengelakkan kanser terutama kanser hati dan juga menguatkan sistem imun.

HANYA SEBIJI SEHARI
Mahukan kulit yang cerah dan licin secepat mungkin! Hanya pengambilan Marissa  White Glutathione yang konsisten, sebiji sehari sewaktu perut kosong. Dan lihat sendiri hasilnya, kulit makin cerah dan licin, parut dan jeragat makin pudar, jerawat juga makin mengecut.

100% SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Marissa White Glutathione memastikan kandungannya diperbuat dari bahan organik dan bebas bahan kimia, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

99.99% KEPUASAN PENGGUNA
Hampir kesemua pengguna Marissa White Glutathione ini sangat berpuas hati dengan mutu produk dan kesan positif yang diterima.

MARISSA Wahite Glutathione diluluskan oleh KKM, diyakini halal (diperbuat dari bahan organik) dan dijamin keberkesanannya.

TESTIMONI MARISSA GLUTATHIONE


Hubungi rangkaian Marissa Aesthetic atau kunjungi kami












SIHAT DAN CANTIK JELITA DENGAN MARISSA GLUTATHIONE (GSH) !!!



WHITE GLUTATHIONE TERBAIK DI MALAYSIA ABAD INI 

INGIN KULIT CERAH BERSERI SERI, TEGANG, CERAH DAN KELIHATAN LEBIH MUDA DARI USIA ANDA.. PALING PENTING ADALAH DAPAT MEMBUAT BADAN ANDA MENJADI LEBIH LANGSING DAN SIHAT... 

HANYA SEBOTOL GLUTATHIONE ANDA DAPAT 12 KEBAIKAN :
Ini adalah kebaikan atau manfaat yang anda akan dapat daripada satu botol GLUTATHIONE

1. Menegangkan kulit
2. Sistem DTOX semulajadi. Ia mengeluarkan toksin badan daripada toksin, asap, ubat-ubatan dan bahan cemar lain.
3. Mempercepatkan penyembuhan selepas pembedahan atau jangkitan
4. Melindungi badan dari molekul oksigen yang tidak baik.
5. Menyahtoksid nikotin
6. Raja Antioksida terbaik untuk badan
7. Mencerahkan kulit dan menjadikan tona kulit sekata
8. Menghilangkan tompok-tompok hitam, pigmentasi, parut dan jerawat
9. Membantu menguatkan sistem imunisasi badan
10. SUNBLOK semulajadi untuk kulit
11. Menambah bilangan sperma bagi lelaki
12. Sesuai untuk kulit sensitif.


Kunjungi Kami Di:

Marissa Aesthetic Semenyih (HQ)

No 26-1, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor
Hotline 03-87234808 /013-2448484

Marissa Aesthetic Shah Alam
No G41 Laman Seri Business Park Jalan Persiaran Sukan Seksyen 13,
40100 Shah Alam. Selangor
Hotline 03-55233505/013-3881353

Marissa Aesthetic Kuantan
No 48A, 1&2 Floor, Jalan Putra Square 2, Chinatown Putra Square.
 25200 Kuantan, Pahang
Tel: 09-5315652/017-3894748

Marissa Aesthetic Bandar Baru Bangi
D09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat, Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: 03-89289334/013-3351353

Marissa Aesthetic Melaka
No 86, Jalan Lagenda 5, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka
Tel: 06-2884843/013-2281353

Marissa Aesthetic Kelantan
Level 21-AA-208 D’Perdana Sri Cemerlang, 
Lot 319 Seksyen 27, Jalan Sri Cemerlang,
15300 Kota Bahru, Kelantan
Tel: 013-388 0987

Marissa Aesthetic Senawang
42-2A, Tingkat 1, Perniagaan Senawang Jaya,  Senawang
 70450 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 06-6753707/013-8861484

SOHO Kedah
B-2-3, Condo 900,Jalan Golf and Country Club 06000 Jitra, Kedah.
Tel: 04-9161878/017-2321329


CANTIK DENGAN GLUTATHIONE



Gluthathione merupakan sejenis antioksidan yang sangat diperlukan oleh tubuh. Glutathione ini disebut sebagai antioksidan terbaik dan merupakan induk dari semua antioksidan. 
.
Sel-sel dalam tubuh sangatlah tergantung pada glutathione sehingga sangat penting untuk tubuh. Penelitian telah menunjukkan bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menandingi kekuatan glutathione ini. Terdapat banyak manfaat glutathione untuk tubuh.






Dapatkan Glutathione keluaran Marissa ni sekarang ‼️


Selain boleh menyembuhkan penyakit-penyakit yg kronik, ia juga boleh digunakan untuk merawat kulit agar tampak awet muda dan cantik.
.
.
Untuk info lanjut mengenai produk Marissa, anda boleh hubungi no yang tertera:
☎️


.
Ain: 012.608.0159
Yanee: 010.352.4484
Mira: 017.389.3615


atau


Kunjungi cawangan kami:



Marissa Aesthetic Semenyih (HQ)

No 26-1, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor
Hotline 03-87234808 /013-2448484

Marissa Aesthetic Shah Alam
No G41 Laman Seri Business Park Jalan Persiaran Sukan Seksyen 13,
40100 Shah Alam. Selangor
Hotline 03-55233505/013-3881353

Marissa Aesthetic Kuantan
No 48A, 1&2 Floor, Jalan Putra Square 2, Chinatown Putra Square.
 25200 Kuantan, Pahang
Tel: 09-5315652/017-3894748

Marissa Aesthetic Bandar Baru Bangi
D09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat, Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: 03-89289334/013-3351353

Marissa Aesthetic Melaka
No 86, Jalan Lagenda 5, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka
Tel: 06-2884843/013-2281353

Marissa Aesthetic Kelantan
Level 21-AA-208 D’Perdana Sri Cemerlang, 
Lot 319 Seksyen 27, Jalan Sri Cemerlang,
15300 Kota Bahru, Kelantan
Tel: 013-388 0987

Marissa Aesthetic Senawang
42-2A, Tingkat 1, Perniagaan Senawang Jaya,  Senawang
 70450 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 06-6753707/013-8861484

SOHO Kedah
B-2-3, Condo 900,Jalan Golf and Country Club 06000 Jitra, Kedah.
Tel: 04-9161878/017-2321329

Kisah Gluthathione

Dulu saya ni memang jenis yang sangat jaga pasal penampilan diri saya, lagi lagi bab kulit memang saya tak pernah lupa untuk makan Supplement/Collagen.

Sebab saya ni jenis kulit makan hari, kalau kena matahari sekejap pun mesti dah gelap. Adoiii.. sebab tu la bagi saya supplement ni penting sangat untuk saya, supaya nampak kulit sentiasa cantik cerah bersih dan sihat.

Sampai la satu hari bila period pain saya datang, ya Allah memang saya ni ada masalah period pain yang sangat sangat teruk la sakit dia. Serious tak tipu ni cerita betul.. Ada sekali tu saya tak tahan sangat saya letak minyak angin banyak banyak keliling pinggang kemudian saya akan tidur sepanjang hari. Siapa saja yang buat bising di rumah saya akan marah suruh diam. Sampai tak boleh nak dengar benda bising langsung. Hahaha teruknya perangai..  😅 😅 😅

One day tu saya rasa sakit yang teramat sangat. Lepas tu saya pun buat keputusan untuk pergi ke klinik.. yela takut la jadi apa apa ke kan. Lepas dah check2 semua doktor beritahu yang saya ada masalah “cyst ovary” tapi belum besar mungkin baru nak jadi. Masa tu memang saya risau gila la..  😢

Doktor nasihatkan saya kalau boleh elakkan makan atau minum sejenis supplement yang ada collagen sebab dia boleh aktifkan lagi cyst tu menjadi lagi besar. Sejak hari tu saya memang dah tak ambil apa apa supplement ke vit c ke yang berkaitan dengan pemutih atau pencerah kulit la. Sebab saya takut.. sangat takut!

Lepas tu sampai satu tahap ramai sangat tegur “kenapa nampak makin gelap? Kenapa muka nampak kusam?” eee memang benci la bila ada orang tanya macam tu. Yela siapa je yang tak stress kan kalau dituju soalan macam tu. Haih…….  😡 😡

Saya dah buntu apa saya nak buat untuk kulit saya nampak cantik dan cerah semula macam dulu. Nak makan supplement takut, yela sebab produk sekarang ni macam2 campuran yang kita tak tahu. Takut nanti cyst saya ni makin besar pula. Haih sedihnya… 😢 😢


Sampai lah masa tu tengah duk scroll scroll facebook ternampak pasal MARISSA GLUTATHIONE. Apa yang buat saya teruja dan tertarik dengan MARISSA GLUTATHIONE ni sebab produk ni Founder dia adalah seorang Doktor, dan glutathione dia pula takada campuran dibuat 100% PURE GLUTATHIONE. Apa yang paling best MARISSA GLUTATHIONE ni untuk masalah saya which is dia ANTI KANSER !!!  😍 😍 😍

AKHIRNYA……… saya jumpa semula supplement kegemaran saya yang selamat digunakan untuk jangka masa yang panjang dan tak payah nak risau pasal cyst dah sebab dia boleh hapuskan masalah cyst saya ni. Alhamdulillah…

So, apa tunggu lagi, mari dapatkan Glutathione di Marissa Aesthetic yang berhampiran dengan anda semua.

Semenyih (HQ)  : 03-87234808 /013-2448484
Shah Alam : 03-55233505/013-3881353
Bandar Baru Bangi : 03-89289334/0133351353
Kuantan : 09-5315652/017-3894748
Melaka :  06-2884843/013-2281353
Kelantan : 09-7882304/013-3880987
Senawang : 06-6753707/013-8861484
SOHO Kedah : 04-9161878/019-4701719


WEBSITE :

FACEBOOK :

Suplemen bervitamin WHITE GLUTATHIONE

Ramai yang mengimpikan kulit yang cantik dan sihat. Tapi seringkali kita mengabaikan penjagaan kulit kita. Selain daripada penjagaan kulit yang teratur dan kompleks, pengambilan suplemen vitamin juga amat penting. Suplemen bervitamin bukan sahaja membantu untuk kecantikan kulit, malah turut membantu dalam penjagaan kesihatan, GLUTATHIONE merupakan salah satu supplemen yang akan membantu jika anda menginginkan kulit yang cantik.
.

Terdapat banyak manfaat glutathione untuk tubuh. Selain boleh menyembuhkan penyakit-penyakit kronis, glutathione juga boleh digunakan untuk merawat kulit agar kulit tampak awet muda dan cantik.
.
Ada banyak manfaat glutathione untuk kesihatan dan kecantikan kulit, diantaranya adalah:





So, apa tunggu lagi, mari dapatkan Glutathione di Marissa Aesthetic yang berhampiran dengan anda semua.

Semenyih (HQ)  : 03-87234808 /013-2448484
Shah Alam : 03-55233505/013-3881353
Bandar Baru Bangi : 03-89289334/0133351353
Kuantan : 09-5315652/017-3894748
Melaka :  06-2884843/013-2281353
Kelantan : 09-7882304/013-3880987
Senawang : 06-6753707/013-8861484
SOHO Kedah : 04-9161878/019-4701719

WEBSITE :

FACEBOOK :